Laddar...
Payson Delicate Vintage

Säljes/Bytes Uthyres lägenhet på Franska Rivieran - Bytesförslag mottages :)

Diskussion i 'Lifestyle Köp & Sälj' startad av St Maxime, 27 april 2017.

 1. St Maxime
  Trådstartare

  St Maxime Rebel soldier

  Inlägg:
  57
  FÖRLÄNG SOMMAREN I SOLSÄKRA FRANKRIKE!

  Fortfarande lediga veckor i augusti.

  Här mitt i den charmiga och pittoreska badorten Sainte Maxime på Franska Rivieran har vi hittat vårt andra hem. Belägen endast 50 METER från stora SANDSTRANDEN och med BALKONG samt HAVSUTSIKT. HAMNEN (med båtavgång till bl.a. St Tropez, Port Grimaud), de bästa BAGERIERNA, BUTIKERNA, RESTAURANGERNA, KARUSELLERNA och LIVSMEDELSBUTIKERNA runt hörnet. Stora ÄVENTYRSBAD, LEKPLATSER, TENNISBANOR, GOLFBANOR och SHOPPINGCENTRUM MM i närheten.

  Lägenhetens golvyta är uppskattningsvis 35-40 kvm. Det finns 6 bäddar (1 dubbelsäng, 1 bäddsoffa och två enkelsängar). Till lägenheten hör en egen parkeringsplats, något som alltid är uppskattat men ovärderligt under juli och augusti då parkeringsbristen är som störst. Det är numera betalningsparkering
  i stort sett överallt i centrala Sainte Maxime under högsäsong något som gör att den egna parkeringsplatsen sparar åtskilliga hundralappar av semesterkassan varje vecka.

  VY ÖVER HAVET
  50 M TILL STRANDEN
  PRIVAT PARKERING
  SEX BÄDDAR
  BARNVÄNLIGT
  HISS

  Sänglinnen och städning går att hyra enl. ö.k

  För bokningar och priser (425-790 euro per vecka), besök vår hemsida: www.hyraifrankrike.se

  Vill man göra utflykter finns platser som St Tropez, Cannes, Antibes, Juan les pins, Nice, Toulon, Marseille och Monaco på behagligt bilavstånd.

  BYTESFÖRSLAG: Insåg att det är nästintill oförskämt att inte åtminstone föreslå byten med klockor på ett klockforum. Bör kanske vara tydlig med att lägenheten inte bytes bort, däremot så är jag inte främmande för att växla en eller flera veckors användning mot någon trevlig klocka (med eller utan pengar upp/ner). Är löjligt förtjust i Rolex, men ALLT beaktas.

  Välkomna till det bästa av Provence och Franska Rivieran!
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 17 juli 2017
  Teletomte, P-vakten, Kiddy och 24 andra gillar detta.