Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Vattentät/trycktestad Diesel-beater

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av mårt, 7 september 2013.

 1. mårt
  Trådstartare

  mårt AT-ST driver

  Inlägg:
  1.343
  Från:
  Stockholm
  Köpte en fin klocka av Micke L tidigare idag i ett tillfälle av lågvatten i pengabingen. Dags att göra sig av med lite gammalt.

  Diesel DZ4130 quartz-kronograf med 42-43mm bred boett exkl. kronor, 48 mm inkl., och runt 48mm lång. Känns inte för stor alls, trots intressant knapp för tidtagning. Tycker att en PO 42mm är mycket fetare. Den här sitter som en smäck på handleden.

  Sägs ha 50 m / 5 bar vatten- och tryckskydd, men har ett par år sedan badat mer avancerat än så. Tog den till urmakare efter det och kontrollerade så att allt stod rätt till, vilket det gjorde, och boetten förseglades av duktiga fingrar igen. Fick kommentaren att det var ovanligt bra vattenskydd.

  Börjar närma sig 10 år gammal och har därmed fått sina smällar, men det är inga större repor, så den är i otippat bra skick. Har alla extra länkar kvar i en liten påse, dock varken låda eller manual.

  Jag föreslår 400kr inkl. rek., alt. 350 f2f i Stockholm.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
Payson