Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Vintage "dressdiver" Omega Seamaster 120, ref. 166.027, från ca -67

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 28 mars 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Stig Helmers Mamma

  Inlägg:
  10.236
  Från:
  Sthlm
  Kommer förmodligen ångra denna försäljning också, då det är en av de absolut bästa klockorna jag testat, men har så mycket annat på g, så nu kör vi :)

  Byter gärna till mig ett schysst nyckelband, och/eller 9315 länk, och/eller 20 mm ljust camonato (svart-grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även ett riktigt schysst insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Nu har du chansen att knipa denna supermysiga dinka, en grym vintage "dressdykare" med underbar patina, Omega Seamaster 120, ref. 166.027 med kaliber 565 (quickset-datum), från ca -67, till ett rimlig pris (Ser att liknande i samma skick eller sämre, går för ca 16k). Den perfekta allround vardags vintageklockan IMHO, med den gyllene storleken på 37 mm rakt över vridringen. Inte för liten och inte för stor. D.v.s. lagom sportig men samtidigt väldigt "classy". Riktigt bra skick för sin ålder IMHO. Fantastiskt fin matching på den krämfärgade lumen på index och visare, samt en härlig fade på bezeln. God funktion och tidshållning på ca +-5s/dygn (dock ingen servicehistorik eller andra tillbehör), felfri urtavla vad jag kan se, lite bruksspår/patina på boetten, bezel, visare och en del märken och torrsprickor på det signerade omegaplexiglaset! Dock inget större som stör på en gammal diver IMHO, och trycktestad ok för några dagar sedan. Kommer på det sköna passande tidsenliga tropicliknande gummit, som syns på de flesta bilderna.

  Önskar 12k + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 3 april 2016
  Oreo, marconimotet, Vic och 15 andra gillar detta.
Sjöö Sandström