Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk

Vintage heuer Carrera

Diskussion i 'Vintage' startad av Fabian, 16 september 2012.

 1. Fabian
  Trådstartare

  Fabian Manboy

  Inlägg:
  4.571
  Från:
  Stockholm
  Sedan jag såg denna klocka (http://www.kaplans.se/Kaplans/AuctionAr ... uktID=2068) har jag varit kär i äldre heuer modeller. Dumsnål som jag var tyckte jag priset gick upp för högt.

  I över ett år har jag försökt hitta en lika fin utan resultat. ge mig hjälp, hur ska jag finna en fin vintage heuer carrera?!

  OBS, har nu insett att priset var normalt och att jag hellre betalar bra för ett bättre ex.

  // Fabian
   
 2. Rock_N_Ron

  Rock_N_Ron Tie Fighter pilot

  Är det sådan "45":a du vill ha, så kan jag tyvärr inte hjälpa dig, men jag hade en manuell 7753:a (har jag för mig att det var - minns inte ref. nr helt) på gång ett tag i våras av en svensk säljare, som jag kanske kan leta fram kontaktuppgifter till igen. Den var i ett halvrisigt skick, men som med en service & ett nytt glas skulle kunna bli helt OK. Kan tänka mig att den går att få loss för 5-7 kakor, typ... PM:a i så fall!
   
 3. Fabian
  Trådstartare

  Fabian Manboy

  Inlägg:
  4.571
  Från:
  Stockholm
 4. Rock_N_Ron

  Rock_N_Ron Tie Fighter pilot

  Hej igen Fabian,

  Hittar tyvärr inte mailkonversationen med den säljaren längre, så jag svarar i tråden med förhoppning att någon annan ser detta och kan vidarebefordra kontakterna. Jag fick kontakten via en WTB-annons på TTT, så i bäste fall läser han/nå´n som känner honom detta & kan skicka honom till dig.

  Det var en hyvens man i alla fall, som fått sin klocka av sin farfar(?) som haft klockbutik i nå´n mindre mellansvensk stad...

  Lycka till! Heuer är coolt skit... ;-)

  Jag köpte min Carrera av en trevlig engelsk man vid namn Thomas Lubbock http://www.heuerheritage.co.uk/
  Kolla om han har någon passande!