Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Vintage | Kronograf | Helvetia Speedtimer (prisbump 18/7)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Ariste, 1 juli 2016.

 1. Ariste
  Trådstartare

  Ariste José "Pizza Racer"

  Inlägg:
  3.412
  Från:
  Drömmarnas trädgård
  Sommarcool kronograf från Helvetia i bra skick. Den är helt rätt oavsett om du ölar ner dig på Power Big Meet, tar en drink på Leif's Lounge eller hänger på bröllop i sommar. Tro mig. För att inte tala om hur denna pjäs markant ökar ditt liggbarhetsindex, oavsett hur du identifierar dig eller hur du väljer att uttrycka dig.

  Märke: Helvetia

  Modell: Speedtimer

  Boett: Helt i stål och borstad som efter år av användning polerats svagt naturligt, det finns repor och märken - se bilder för egen bedömning. Boetten är 43mm bred, 39mm lång, 14,5mm hög och har en luggbredd på 24mm.

  Band: Den drar 24mm band/länk och det sitter ett nytt NATO-band på klockan enligt bilder.

  Glas: Akrylglas som fortfarande är i bra skick, ett litet märke ovanför index för 9-10 annars enbart mikroskopiska repor som jag måste ha lupp för att se. Jag bedömer att glaset kan poleras till felfritt skick.

  Verk: Det tickar ett Valjoux 7734 i klockan som servades 2014 då den förutom service även fick en ny fly-back lever (8180).

  Funktion: Den håller tiden bra med en gångavvikelse som håller sig inom +/- 5 sekunder/dygn. Knapparna är distinkta och perfekta. Den nollställer som den ska och minuträknaren samt datum flyttar sig exakt.

  Pris: 4900 4200 3900 kr inkl. frakt rek inrikes.

  Returpolicy: För medlemmar på klocksnack.se med över 1 års medlemskap, referenstråd och fler än 100 postade inlägg gäller 48h returrätt om det visar sig att skicket väsentligen inte överensstämmer med beskrivning och bilder. För övriga, enligt ök.
  Vid eventuell retur gäller att varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs och skickas tillbaka med frakt rek inrikes som jag då står för.

  Referenser: https://klocksnack.se/threads/ariste.10466/

  Följ gärna våra internationella klockvänners frimodiga sätt och ge mig bud om priset inte passar - våga vinn!

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar samt förbehåller mig rätten att välja köpare till klockan och att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera!

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Senast ändrad: 18 juli 2016
  DrSbaitso, Strindberg, LongCon och 13 andra gillar detta.
Payson Squale