Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Vintage | Kronograf | Tiger

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Ariste, 1 juli 2016.

 1. Ariste
  Trådstartare

  Ariste José "Pizza Racer"

  Inlägg:
  3.454
  Från:
  Drömmarnas trädgård
  Somrig 70-talskronograf märkt Tiger i använt skick. Tavla med brun övertoning samt en vit inre tachyskala, vad mer behöver du. Som bonus får du ett verk som går bra, riktigt bra. Som om inte det vore nog - det finns en mikroskopisk chans att Keith Richards bar denna kronograf 1979 när han charmade brallorna av Patti Hansen*.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Märke: Tiger

  Modell: En svensk tiger

  Boett: Kromad boett som efter år av användning uppvisar repor och märken samt någon genomnötning - se bilder för egen bedömning. Det sitter en krona på signerad Heuer, lär knappast vara original till klockan men passar bra och ser tidsenlig ut . Boetten är 38mm bred, 46mm lång, 14mm hög och har en luggbredd på 20mm.

  Band: Den drar 20mm band/länk och det sitter ett använt skinnband på klockan enligt bilder.

  Glas: Akrylglas som fortfarande är i bra skick, enbart mikroskopiska repor som jag måste ha lupp för att se. Jag bedömer att glaset kan poleras till felfritt skick.

  Verk: Det tickar ett Valjoux 7734 i klockan som servades 2010. Klockan har “roulettedatum”, det vill säga jämna datum har svarta siffror, udda datum har röda siffror.

  Funktion: Den håller tiden bra med en gångavvikelse som håller sig inom +/- 5 sekunder/dygn. Knapparna är distinkta och perfekta. Den nollställer som den ska och minuträknaren samt datumet flyttar sig exakt.

  Pris:3400 kr inkl. frakt rek inrikes.

  Returpolicy: För medlemmar på klocksnack.se med över 1 års medlemskap, referenstråd och fler än 100 postade inlägg gäller 48h returrätt om det visar sig att skicket väsentligen inte överstämmer med beskrivning och bilder. För övriga, enligt ök.
  Vid evventuell retur gäller att varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs och skickas tillbaka med frakt rek inrikes som jag då står för.

  Referenser: https://klocksnack.se/threads/ariste.10466/

  Följ gärna våra internationella klockvänners frimodiga sätt och ge mig bud om priset inte passar - våga vinn!

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar samt förbehåller mig rätten att välja köpare till klockan och att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera!

  *Säljaren friskriver sig allt ansvar för denna info.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Pauledward, jakob.dala, Andersml och 3 andra gillar detta.
Payson Squale