Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Vintage Omega (nu 1900 kr)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Kvisten, 3 februari 2014.

 1. Kvisten
  Trådstartare

  Kvisten Rudi

  Inlägg:
  297
  HEJ!

  Här erbjuds ett parti schweiziskt hantverk i form av en Omega Geneve cal 601. Klockan är i fint skick men har ett litet märke (som inte syns när man bär den) så som visas i andra bilden. Det invändiga skicket är även det fint och klockan håller tiden bra - senast jag mätte (ca en 6 veckor sedan) var det +5 sek/dygn och gångreserven är mer än godkänd (24+ timmar). Servicehistorik är okänd men den köptes av en gammal urmakare som själv har ägt och använt den under många år så den har blivid servad rätt regelbundet. På den sitter ett oanvänt billigare strutsband (köpt på Tradera för länge sedan). Klockan har en inskription på baksidan.
  • Omega Geneve cal 601, 17 juveler
  • Ref 131.019 (1962)
  • Guldpläterad boett
  • Ca 34 mm exkl krona
  Säljs för 2100 kr 1900 kr SÅLD! exkl. eventuell frakt (med rek. brev), bytesobjekt av intresse är en Nikon D3200 eller Tag Heuer Pro 1000 (g/g, g/s, s/s spelar ingen roll), och pengar upp/ner inga problem.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Mrsheepshooter gillar detta.
Sjöö Sandström