Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Vintagekronograf Dugena, panda dial, Valjoux 7733, Heuer Camaro lookalike

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av TorNet, 13 augusti 2015.

 1. TorNet
  Trådstartare

  TorNet Y-Wing pilot

  Inlägg:
  811
  Har en kronograf till salu - klockan är ett projekt som satts samman av diverse delar, samtliga swiss made från 70-talet. Boetten och urtavlan är i stort sett identiska med en Heuer Camaro, urverket är ett Valjoux 7733 dvs samma som Heuer använde i Camaron.

  [​IMG]
  [​IMG]

  Boett i krom, 37 mm utan kronan, 19 mm lugs. Boetten är i gott skick men en del nötning av kromet finns, t.ex. längst ut på bandhornen och på kanterna på baksidan. Boettlocket har några ytliga repor. Krona med Breitling-logga. Kupat plastglas i bra skick.

  Urtavla signerad Dugena i guld-/champagnemetallic med svarta register - s.k. “panda dial”. Tavlan har en del ljusa åldersprickar som syns i vissa vinklar. Invändig tachymeterskala.

  Urverk - manuellt Valjoux 7733 som fungerar bra och håller tiden, avvikelsen är mindre än 20 sek/dygn. Kronografvisarna startar, stoppar och återställer som de ska.

  Säljs utan armband.

  Pris 4200 kr inkl rek frakt. Bud är alltid välkomna. Retur går bra, oavsett anledning. Referenser finns här: http://www.klocksnack.se/threads/tornet.12241/.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Kettil, SSL, marlun och 5 andra gillar detta.
Payson