Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Vostok Amphibia *Prisbump*, Momentum Torpedo & Seiko 5

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Whitevalley, 6 juli 2015.

 1. Whitevalley
  Trådstartare

  Whitevalley Rudi

  Inlägg:
  229
  Från:
  Göteborg
  God kväll och tack till KS för annonsplatsen.

  Säljer av lite klockor som tyvärr inte får någon handledstid längre. Erbjuder full retur på alla objekt om något i beskrivningen inte skulle stämma.

  SÅLD - Vostok Amphibia moddad av @tim ur länk med lite tillbehör. Är lat och hänvisar till original annonsen som finnes här: https://klocksnack.se/threads/vostok-amphibia-moddad-am-watches-bezel-watchadoo.37911/

  IMG_5991.JPG
  IMG_5997.JPG
  IMG_5999.JPG

  Kommer med två sköna 22mm naton, en Watchadoo länk (passar handleder upp till 19 cm), samt original bezeln. Inga större skavanker. 1300 kr skickat i postens gröna.


  SÅLD - Momentum Torpedo inköpt här på forumet i april medan jag väntade på en annan klocka. Har knappt fått någon handledstid alls tyvärr. 43 mm, 200m, mineralglas, 5 års batteri, skruvad krona, 22mm mellan luggarna samt garanti kvar.

  IMG_5996.JPG

  Kommer på ett grönt bonetto gummi, oanvänt 22mm bond nato samt ett svart no-name gummi som passar handleder upp till 18,5 cm. 500 kr skickat i posten gröna.


  Tillbakadragen - Seiko 5 Automatic- 7s26 01v0. En av mina första klockor. Vet inte så mycket mer om den än vad jag lyckats hitta på nätet. Fick den av min far tidigt 00-tal, han kommer själv inte ihåg när han köpt den. Inköpt i Japan på en av hans alla vändor där. Finns säkert någon duktig här som vet mer. ca 36 mm. Den är aldrig servad och har ingen vidare gångtid, men den tickar på. Passar handleder upp till 18,5 cm.

  IMG_6001.JPG

  IMG_6002.JPG
  IMG_6006.JPG

  300 kr skickat i postens gröna.

  //Mvh Andreas
   
  Senast ändrad: 9 juli 2015
  tim ur länk gillar detta.
Payson