Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Wyler-Vetta Jumbostar - jumbo Super Compressor

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Aurum, 27 oktober 2014.

 1. Aurum
  Trådstartare

  Aurum Jag är så arg, så väldigt arg!

  Inlägg:
  14.861
  Säljer nu min läckra Super Compressor för att den är allt för stor. Boetten mäter in på 43 mm och tavlan med den interna vridringen är står verkligen ut. Båda kronorna är original och märkta med ett W. Balansen har en unik utformning för att bättre kunna ta upp stötar. Verket är ett modifierat ETA 2472 om jag förstått det rätt. Boetten är opolerad medan boettlocket är polerat då det var fula märken efter öppning av locket. Ingen funktionsnedsättning pga poleringen utan endast kosmetiskt. Boetten är 22 mm mellan bandhornen. Inget annat att anmärka på än att sekundvisarens lysmassa är fixad. Verket ser rent ut och håller tiden helt ok men saknar servicehistorik. Får återkomma med tidshållningen när jag mätt upp den.

  Pris: 4000kr plus frakt. Tre dagars returrätt om objektet ej är som beskrivet. Returen godkänns endast om objektet är i samma skick som när det skickades från mig.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Janne2000, Gummo, Ninen79 och 4 andra gillar detta.
Payson