Laddar...
Kaplans Auktioner Nymans Ur 1851
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Zodiac Professional diver m. nytt urverk (Tag Heuers kusin) NYTT GÖTT PRIS!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Weberg, 23 september 2015.

 1. Weberg
  Trådstartare

  Weberg Y-Wing pilot

  Inlägg:
  627
  Från:
  Inte från Stockholm.
  Efter en rad halvgalna bytesförslag och skumma mejl på Tradera försöker jag här i stället. Jag är alltså inte intresserad av byte, endast ren försäljning.

  Höstrensningen fortsätter och nästa klocka up for grabs är en Zodiac Professional over sized, eller "Tag heuers mindre kända kusin från landet". Modellen är den lite ovanligare s.k. night divern med ”luminescenced dial” som är diskret i dagsljus, men rena ljuskanonen i mörker (efter att du "laddat" den med ficklampan). Även rolig som partytrick på krogen...
  Skämde nyligen bort den med service och ett helt nytt urverk (gjort av Stjärnurmakarna för 1 200 kr) och trycktestade samtidigt till 100 m med godkänt resultat. Armbandet är utbytt sedan länge, men i 316-stål som originalet (full länk).
  Modellen är alltså identisk Tag Heuer, bara loggorna skiljer. Boetten mäter ca 41,5 mm + krona och sitter mycket behagligt. Ej originallänk som sagt, men sprojlans nytt urverk med många års behagligt användande väger upp. Fint tillfälle att haffa en svårfångad, ikonisk dykarmodell som pallar trycket!

  EDIT: Ändrade returvillkoren.

  nd 1.JPG
  nd 3.jpg
  nd 5.JPG
   
  Senast ändrad: 19 mars 2016
  Gummo, ollkli, eriksson850 och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström