Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Tillbakadragen Zodiac Sea Dragon 3"länkar". Prisbump

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av watchwelder, 21 november 2014.

 1. watchwelder
  Trådstartare

  watchwelder Friends of KS

  Inlägg:
  742
  Säljer nu min Zodiac Sea Dragon då jag vill köpa nytt och får köra på en ut och en in metoden. Går bra och svår att få tag på med alla dessa original länk alternativ! Enligt Zodiac-galningen Eric Jajjamensan P är det alla länk alternativ som den lanserats på och på stål är svårt att hitta.

  ZO2232
  Quartz
  43mm
  100m

  Kommer på original länk, gummi o läder. Tyvärr inga extra länkbitar men sitter bra på min handleder(ca: 18,7cm). Allt är i bra begagnat skick. Finns några märken på klockan men som ni ser är det inget som syns när den sitter på. OBS de två makro bilderna är inte på olika märken utan på samma märken! Om fler biler önskas eller om du har frågor skicka PM!
  Frakt står jag för.
  Returpolicy: Endast om den inte stämmer överens med min beskrivning. Då ska den läggas på posten på din bekostnad inom 24h efter uthämtningstid. Vid F2F affär är det ingen retur då du får chans att inspektera innan köp.
  Pris 2500kr

  Med vänliga hälsningar
  ww
  FullSizeRender (1).jpg FullSizeRender (2).jpg FullSizeRender.jpg FullSizeRender kopia.jpg IMG_2490.JPG IMG_2489.JPG IMG_2488.JPG IMG_2491.JPG
   
Sjöö Sandström