MBx
Cartier
Det finns väl få saker (förutom klockor) som förgyller tillvaron mer än champagne? I denna tråd delar vi med oss av kunskap och tillkännager omdömen om denna ädla dryck. Vad passar att äta tillsammans med drycken och med vem, när och var intar vi dryckernas dryck.
Nåja. I all anspråkslöshet och begränsad i både erfarenhet och smaklökar delger jag min egen favorit - Pol Roger. Smaken krispig som en klar höstdag då den första frosten lagt sig med många små bubblor som kittlar i strupen. Behöver jag tillägga att den är torr?
Till nyår har jag en Cuvée Sir Winston Churchill av samma märke väntandes i kylen. Har inte smakat den själv - någon som vill recensera den eller har du en egen favorit?
Nåja. I all anspråkslöshet och begränsad i både erfarenhet och smaklökar delger jag min egen favorit - Pol Roger. Smaken krispig som en klar höstdag då den första frosten lagt sig med många små bubblor som kittlar i strupen. Behöver jag tillägga att den är torr?
Till nyår har jag en Cuvée Sir Winston Churchill av samma märke väntandes i kylen. Har inte smakat den själv - någon som vill recensera den eller har du en egen favorit?