Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sista chansen att rösta! Röstningen stänger 23:59 idag.

Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Är det något jag missar?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Genius60, 27 februari 2014.

 1. Genius60
  Trådstartare

  Genius60 Bonde

  Inlägg:
  63
  Från:
  Botkyrka
  Hej! Är ganska "ny i gamet" och har smygit runt här på KS en tid, fantastiskt socialt forum! Jag har inlett min resa med ett gäng "low/mid range" klockor, tre Seiko automater, Certina cronograf och (gud förbjude) en "parfym klocka", kommit in i armbands bytar träsket också:) . Sneglar nu på en lite dyrare pjäs, främst då en "moonwatch". Men min undran gäller priserna man skådar. Som jag förstått "listar" denna ny ca 33.000 hos en AD. Grå bjässen Uret begär 28.600. Crono24 listar mängder med ebjudanden om nya för ca. 20.000. Är det samma klocka jag ser eller finns det variationer? Jag söker på ett och samma ref. nr. Gäller inga Omega garantier på dessa (gråhandel?)? Ser även en beg. från 1982 (32 år gammal) för 23.000 på K&S?? Är detta någon "gyllene årgång" eller dyligt. Att vi ligger lite högre i pris här upp i norr är jag fullständigt medveten om, men det borde vara något missat som kan övertyga mig att betala 40% högre pris mer än att få en fin påse? Vill helst undvika "dyrköpta misstag" på grund av ren okunskap. Tack på förhand!
   
 2. vaniljglass

  vaniljglass Nisse på lagret

  Inlägg:
  8.301
  Från:
  Göteborg
  Garantin gäller överallt så länge du har ett korrekt stämplat certifikat.

  Det är generellt sett dyrast i butik, lite billigare på uret, och ännu lite billigare på chrono24.
  Sedan går det alltid att pruta litegrann i butik.
   
 3. Whedda

  Whedda Präst

  Inlägg:
  1.354
  Garantin gäller MEN frakten till och från Schweiz för reparation får du som ägare stå för om klockan inte är köpt hos den återförsäljare du är inne hos. Fick detta förklarat för mig när jag besökte just Omega AD i Gbg för något år sedan. Rör sig kanske om en tusenlapp tur/retur.  Skickas från min iPhone via Tapatalk
   
Mårtenssons ur Brookfield