Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Byta krona i sdgm003

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av MrJazze, 30 juli 2016.

 1. MrJazze
  Trådstartare

  MrJazze Bonde

  Inlägg:
  84
  Från:
  Västmanland
  Hej!
  Stod i valet och kvalet mellan sdgm003 och sarx035, valet föll på den förstnämda på grund av dess vackra tavla. Dock så gillar jag kronan bättre på sarx och skulle gärna vilja byta till en sådan. Är det någon som har koll vilken kona som skulle kunna passa samt vart man kan hitta en sådan, kanske kan kronan från sarx passa om jag har tur?

  Mvh
  Andreas
   
 2. Psykel

  Psykel Borgare

  Inlägg:
  894
  Från:
  Sollentuna
  Vore rimligt att SARX-kronan borde passa. Kan inte garantera nåt, dock. Fast personligen skulle jag behålla originalkronan. Äkta onyxinlägg, classy! Tycker dock att SDGM001 är strået vassare, med den vita/silvriga tavlan och blå sekundvisare.
   
 3. MrJazze
  Trådstartare

  MrJazze Bonde

  Inlägg:
  84
  Från:
  Västmanland
  Personligen har jag lite svårt med den cremfärgade sdgm001, tycker att sarx033 faller mig bättre i smaken. Dock tycker jag det blir för mkt kalle anka med de blå visarna och gillat bättre att enbart ha blå sekund som sdgm001. Båda faller dock bort eftersom jag är på span enfter en sbgh001 som för övrigt har blå sekundvisare.
  Vad det gäller kronan så kanske det är en vanesak och förtjänar en chans till.

  /
  Andreas