Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Eberhard Goldring från 60-talet - Ngn som vet ngt?

Diskussion i 'Vintage' startad av DrDre, 16 oktober 2015.

 1. DrDre
  Trådstartare

  DrDre Friends of KS

  Inlägg:
  2.454
  Har spanat lite efter något tidstypiskt dressur från 60-talet. Stötte just på denna, en Eberhard Goldring på Ebay. Har handlat från säljaren tidigare. Han är lite av en masshandlare i bemärkelsen att han har inte jättekoll, och kränger rätt stora volymer av allt från billigt till Pateks. Dock pålitlig i bemärkelsen att det är äkta bilder och sakerna kommer fram etc.

  Det enda jag vet om klockan är att den är automatisk och att den är 35mm i diameter. Är det ngn som vet ngt om den eller har några synpunkter? Tex vad kan det sitta för urverk i den och hur är det med möjligheten att hitta delar? Det är ett litet märke mellan 12 och 1, det är det enda jag noterar som defekt.

  Alla förslag, kommentarer och vilda gissningar är välkomna.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  chrand, Pictor, aosehus och 1 annan gillar detta.
 2. Norra

  Norra Borgare

  Inlägg:
  743
  Allt jag vet är att den är jävligt snygg..! Sen är jag torsk för både 60-tal och art deco (speciellt i kombination). Är säljaren pålitlig så köp ba! :D
   
 3. DrDre
  Trådstartare

  DrDre Friends of KS

  Inlägg:
  2.454