Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Heuer Regatta 134.601 svart PVD

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av PR1973, 27 oktober 2015.

 1. PR1973
  Trådstartare

  PR1973 Friends of KS

  Inlägg:
  875
  Från:
  Stockholm
  Ett stycke Heuer Regatta från ca 1983-84 och med Lemania cal 1345 "Flyback" verk. Fint skick utan större slitage på PVD behandlingen. Urverket är nyligen servat och går perfekt. Urtavlan är i perfekt skick och all lysmassa är original. Glaset har en del repor, antingen tycker man som jag att det bidrar till tooligheten eller så stör man sig på det och då får man byta det. Klockan kommer på en original PVD jubileelänk, dessa är rejält ovanliga, som är i bra skicka. Ändbitarna är lite slitnare än resten som man ser på bilderna.
  IMG_0808.jpg

  Tidtagningen fungerar som så att när knappen trycks in nollställs sekundvisaren och cirklarna blir blåa, sen skiftar dom över till orange resp svart en i minuten under tio minuter. Nedräkning inför start i kappseglingen helt enkelt.
  _DSC8149.jpg

  Klockan är massiv, ca 42 mm i diameter, och rejält tung. Kan säkert fungera som knogjärn vid behov och det är inget man missar direkt.
  IMG_1528.jpg
  Priset är 17.000 kr inkl. frakt. F2F i Stockholm går också bra. Inga byten, har redan annat på väg in. Returer går bra om det sker inom 24 timmar, klockan är i samma skick som när den skickades och vi är överens om det.
   
  Rozzy, Dubbelgubben, Rossi och 13 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps