Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Omega SMP, kort utan datum

Diskussion i 'Diskussion' startad av Randel, 27 juni 2014.

 1. Randel
  Trådstartare

  Randel Friends of KS

  Jag försökte söka lite här inne med hittade inte riktigt vad jag letar efter. Om någon vet en tråd som redan behandlar detta ämne så länka gärna.

  Jag har en Omega SMP (2531.80.00) från ca 2000, d.v.s. den klassiska Bond-klockan. Alla har haft en, har en, eller kommer att skaffa en ;) Jag köpte den begagnad 2001 och den var då i princip nyskick. Jag tänkte inte på det vid tillfället då jag köpte den, men noterade senare att det "garanti-kort" som följde med inte har vare sig datum eller namn/stämpel från AD i fälten avsedda för detta. Serienumret på kortet stämmer med klockan och kortet ser ut som det bör med hologram etc. Ytterbox och innerbox samt läderetui med just garantikort, COSC-intyg och övriga instruktionsböcker följde med, såsom ett par extra länkbitar. Att klockan är original råder det ingen tvekan om (har haft den inne för byte av länk-stift och fjäder i länk-spännet hos Omega AD), men jag undrar lite kring hur det kan komma sig att kortet saknar stämpel från AD. Någon som har någon teori?
   
 2. Omega70

  Omega70 Torpare

  Inlägg:
  37
  Troligtvis är klockan köpt ny från sk. "gråhandlare". Inte helt ovanligt att stämplar saknas på garantikort i dessa fall.
   
Mårtenssons ur Brookfield