Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Pris - ny/begagnad omega AT och Rolex DJ

Diskussion i 'Diskussion' startad av Touchez, 5 januari 2016.

 1. Touchez
  Trådstartare

  Touchez Torpare

  Inlägg:
  1
  Hej på er!

  Mina dagar som potentiell klockköpare är ungefär lika många som dagar jag har varit medlem här, dvs väldigt få! Jag har alltid varit fascinerad av klockor men mer ur ett "se men inte röra"perspektiv. Först nu har jag ekonomin som tillåter mig att ge mig ut på klockmarknaden.

  Därför frågar jag er, lite mer rutinerade, om hjälp vad som är ett bra/helt okej pris på lite olika modeller och årgångar av omegas aqua terra (främst 8500 jag tänker på) samt rolex datejust.

  Om det finns liknande klockor som ni absolut tycker att jag borde överväga så tar jag hemskt gärna emot alla tips och kunskap jag kan få!

  Stort tack på förhand!
   
Mårtenssons ur Brookfield