Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Rolex Submariner 16613 blå

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Uffe, 4 april 2016.

 1. Uffe
  Trådstartare

  Uffe Biskop

  Inlägg:
  2.164
  Då har det blivit dags att sälja denna enastående klocka, precis lagom till beach 2016. Detta är en Y-serie, vilket daterar den till 2003. En klocka med det bästa från alla världar; lug holes, swissmade-tavla (magisk!), guld på låset, SEL :) Servicehistorik saknas, men det finns inget behov nu enligt förre ägarens urmakare (ska gå med en bra amplitud på ca 285). Skicket är fint, det finns naturligtvis spår av användning, men inga hack eller repor. Ett ytligt märke på insertet vid 7-8-snåret. Och ett par ytterst små dots på tavlan som jag märkte först efter ett par veckors användande (och stirrande). Syns bara i ett visst ljus, svårfångat på bild. Kan var guld eller lume, vet ej, men det borde gå att få bort om man så önskar. Klockan är tidigare polerad, märks på spännet. I övrigt hade mitt kanske något otränade öga inte kunnat se att klockan blivit polerad överhuvudtaget. Boetten ser riktigt fin ut. Klockan levereras med Rolexboxar och manual. Boxar är original Rolex, men de är nyare än klockan. Alltså inte tidsenliga. Pris: 56K
  Jag ser helst att affären görs i Göteborg f2f, då ingen retur. Om det ändå blir tal om frakt, retur enligt överenskommelse.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Senast ändrad: 13 april 2016
  Janne2000, Scaramanga, hollow123 och 21 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps