Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Värderingstråd-Rolex Oyster Precision Ref:6422 Serie:27****

Diskussion i 'Diskussion' startad av Aerospace, 11 november 2015.

Taggar:
 1. Aerospace
  Trådstartare

  Aerospace Torpare

  Inlägg:
  3
  Hej!

  Jag är ny på forumet och detta är mitt första inlägg!. Det är nämligen så att jag behöver hjälp av Rolex-eliten att värdera mitt arvegods, en Rolex Oyster Precision med Ref 6422 och serienr 27****. Utifrån ref och serienr så tolkar jag det som att den är daterad till 1955?-och är antagligen ovanlig?. Diametern är 34mm exkl. krona. För att göra en någorlunda kort beskrivning av skicket så är boetten tjock och fin utan dings och grova repor. Urtavlan har en hel del patina där samtliga indexmarkörer har ärgat med ytliga vita och gröna prickar. Sekundvisaren är väldigt rostig men har blå nyans kvar vilket man kan se beroende på vinkel och infallande ljuset. Länken har lite dings och känns fast, ej sladdrig. Plexiglaset är utbytt då det förra var lite sprucket och är ej tidsenligt med klockan men är ändå rolex original. Förutom plexit är allt annat original och hänger ihop sedan den införskaffades.

  Härlig patina, studera bilderna....dock inte de bästa bilderna men en hjälp lär de vara =)

  Nu hoppas jag att ni kunniga träder fram och värderar! All hjälp uppskattas oerhört mycket och jag tackar givetvis KS-forum som gör detta möjligt =).

  MVH Olof

  IMG_3089.JPG IMG_3094.JPG IMG_3091.JPG
  IMG_3099.JPG
   
Mårtenssons ur Brookfield