• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Sebastard

Vacheron
Temperatur snart nere i 28. GT gör susen.

DB3D9E20-A212-4F9F-9FC6-A6CAAACFFEAE.jpeg
 

Lesa

Patek
2-Faktor
IMG_7536.jpeg

Man tager vad man haver hemma i skafferiet. Bucatini med pesto, grillade kronärtskocker. Lite serranoskinka, oliver och rostade pinjenötter. Dekorera med basilika och då har man god fredagskväll måltid. Ha nu en riktigt trevlig kväll och njut av den tropiska värmen vi ännu har kvar någon dag till! //:pompus:
IMG_7538.jpeg
 

Clark Kent

Patek
2-Faktor
IMG_7536.jpeg

Man tager vad man haver hemma i skafferiet. Bucatini med pesto, grillade kronärtskocker. Lite serranoskinka, oliver och rostade pinjenötter. Dekorera med basilika och då har man god fredagskväll måltid. Ha nu en riktigt trevlig fredagskväll och njut av den tropiska värmen vi ännu har kvar någon dag till! //:pompus:
IMG_7538.jpeg

Kan jag snälla få flytta hem till dig och din fru? :) Det är verkligen en fröjd att se vad ni äter varje dag, även en kväll som denna när det har varit skafferi-safari som fick bestämma menyn.
 
Topp