Massa siffror-klockan!Denke skrev:Posten kom med nytt. Så jag bytte.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Massa siffror-klockan!Denke skrev:Posten kom med nytt. Så jag bytte.
daviden skrev:Massa siffror-klockan!Denke skrev:Posten kom med nytt. Så jag bytte.
RicVin skrev:Va? Varför behöver Glycinen ett besök, den måste ju vara i det närmaste ny?
JoberMan skrev:Kör den här så länge den finns kvar. Spännande grejor på ingång
easy rider skrev:
Jag var väldigt nära att snappa upp en sån på Chrono24 i somras. Skulle vara kul att höra mer om vad Du tycker! Men det kanske kommer?Denke skrev:Posten kom med nytt. Så jag bytte.
Fan vad sugen man blir på en etta! Så jäkla clean!Preklin skrev:Favvoklockan
Wow, den är riktigt läcker! Du måste skapa en egen tråd med bilder till den!CaptainOats skrev:
yonsson skrev:John R skrev:Tips och recept mottages gärna. Det är första gången jag ger mig ett riktigt chilikok!
/ John R
@John R
Till 2 hungriga personer:
2 burkar (bra) krossade tomater
Charlottenlök i valfri mängd
Sambal oelek
Färsk chili
Hönsbuljong
Vitt vin
Lite salt
Stek lök och släng i kryddorna (1 stk sambal/2 personer, lite salt, 1/2 hönsbuljong/person, valfri mängd lök, 1/2 hackad färsk chili/ 2 personer )
Tillsätt en skvätt vitvin/person.
Låt koka en minut.
Tillsätt krossade tomater.
Låt koka en stund (ca 10min).
Låt stå.
Värm upp innan det ska käkas.
Tillsätt därefter vatten och extra chili efter tycke.
Mykeys skrev:Nyförvärvet!! Måste jag påpeka att jag är grymt nöjd! Tack argonauten för affären!
Dumt att du sålde den där!
J