Laddar...
Nymans Ur 1851

Johannesens
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Vlt coachen - Coacha ditt HA lag mot andra ks:are

Diskussion i 'Lifestyle' startad av M021, 2 september 2015.

 1. M021
  Trådstartare

  M021 Friends of KS

  Hejsan allesammans. Det drar ihop sig till premiär i Hockeyallsvenskan.
  Ja ja ja, vissa av stödjer förmodligen lag i SHL eller i NHL, men för er som har hjärtat i ett lag som spelar halvvägs ner i källaren eller helt enkelt är intresserad av ishockey kan detta vara något!

  www.vlt.se kör VLT coachen varje år, där kan du på ett enkelt sätt skapa ett lag med 5 spelare som ges statistik baserat på deras verkliga insats under den senaste omgången. Byten kan göras etc för att tajma formtoppar och under isen perioder. Alla lag i allsvenskan är med och det går bra att kombinera spelare från olika lag.

  http://vlt.se/sport/vltcoachen

  Vore kul om fler från KS skulle hoppa in, har skapat en grupp, "klocksnack", vad annars. Använd ditt nick så känner man igen dig.
  Så kom igen, in och kör nu.

  Lycka till

  Mvh

  Martin
   
  christian-h gillar detta.