Klocknörderi behöver inte alltid kosta miljarder. KS egna Affe ger här en introduktion till Camel Trophy.
Har sökt som en galning men inte hittat någon liknande tråd :D, så därför kunde det ju vara bra att jag startar en tänkte jag. Vi har ju redan liknande trådar med märken, som JLC, Panerai, Tudor, Omega osv.

Frågor om allt som rör Camel Trophy är tanken!

Här kan man diskutera märkesspecifika frågor relaterade till Camel, även allt från hur man regulerar ett Miyota verk till hur jag byter batteriet på min Camel Superchrono.

Notera att Camel Trophy innefattar allt från Camel Greenbelt upp till Camel Professional, då allt detta ligger under Camel som företag. Kläder, skor, och annat skit är däremot är inte klockor och bör icke diskuteras nedan.

Observera att denna tråd kommer bli smashad om den enbart innehåller bilder, så försök använda den som ett frågeforum är ni snälla ;) .

Ämnen av arten Camel vs "valfritt märke" bör undvikas om det inte är en direkt fråga där två olika modeller jämförs. Anledningen är att de diskussionerna sällan håller någon kvalitet.

Detta innebär självklart inte heller att samtliga frågor som avhandlar Camel Tropy måste ligga inom tråden, utan se det snarare som en frågehörna.

Se till och njut av denna tråd nu, den kommer att bli huge!

Jag kan börja med min fråga, jag undra helt sonika om det skulle gå att reluma min gamla Camel Trophy Diver?! Den börjar tappa stinget om ni förstår vad jag menar :smug: .

DSC_7966.JPG
För er som gillar Camel klockor så är detta rolig läsning!

https://www.camel-trophy.net/meine-ct-s/

http://koleksicameltrophy.blogspot.com/2014/12/green-belt-555415-eta-earlier-model.htmlHär kan ni fortsätta diskussionen på KS: