Mars är äntligen här och det är återigen dags för de som känner sig kallade att testa om man klarar av en hel månad med en och samma klocka på armen. Och samtidigt bidra till en god sak i form av insamlingsorganisationen Min Stora Dag och deras arbete att med att göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

OWG March är en personlig utmaning att bära samma klocka under alla 31 dagar i mars utan att använda någon annan armbandsklocka under hela månaden. Traditionen startade för fem år sedan som en utmaning på det svenska klockforumet Klocksnack.se och år 2022 anslöt även det norska klockforumet Tidssonen. Kort sagt åtar du dig att använda endast en klocka under hela månaden. Utmanande, roligt och lärorikt, men det är också en social aktivitet som fokuserar på klockglädje snarare än värdeökning, flippning, nästa köp osv. En personlig klockutmaning som vi gör tillsammans.

Även 2024 fortsätter traditionen att kombinera OWG March med insamling till förmån för välgörenhet. Även i år kommer de insamlade medlen att doneras till Min Stora Dag, en ideell organisation som arbetar för att göra skillnad för barn och ungdomar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

OWG March och de veckovisa lottdragningarna följer du här på Klocksnack, men också på Instagram med live-sändning varje fredag och i podcasten Klocksnack med Denke & Berns.

Bara att hänga på!
cropped-comic-like-owg-pop-art-sign-yellow-background-vector-illustration_24877-20192.jpg