• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

  Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
  Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

  Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

  Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

  /Hook & Leben

Är detta bara extremt billigt

larra64

Silver
Eller är det ngt konstigt? Är ingen Omega expert.
image.jpg
 

JensBP

Brattlife
Klockan finns, men inte hos annonsören. Gjorde en snabb sökning på bilden och den dyker upp på google på flertal ställen. Bl a här> http://indian-youth-rocks.blogspot.se/2012_01_01_archive.html

Fifan för alla lurendrejare. Men om man köper en klocka som säljs till 1/3 av priset av en traderare med 0 omdömen så får man kanske skylla sig själv, man har i sådana fall köpt sig en livserfarenhet och förhoppningsvis blivit lite mindre naiv i framtiden. Alltid något..
 

keroro

Brons
On a side note: visste inte Omega hade hangtags likt den på bilden. När slutade de med det? Min SMPc har bara en tråkig prislapp som hangtag :(
 

larra64

Silver
Samma säljare har ute en dyr märkesväska också. Ska vi tro att bilderna där är hämtade från annan plats oxå eller att det är en av miljoner kopior...
 

Freddesix

Plast
Detta är en liten del i en större drive som går nu på Tradera, där en liten grupp personer håvar in pengar utan motprestation. Tillvägagångssätt enligt nedan.

1. Skapa en ny användare. Identitet lånar du från Ratsit eller birthday, givetvis sker det rent tekniska via VPN så att ditt IP förblir dolt. Mailadress som matchar användarens namn ordnas i ett huj och kontantkortet du fiskade upp vid närmaste T-bana fungerar kanon.
2. Bygg upp ett gäng omdömen på kort tid genom att beställa lite Kina-skräp från dropshippers som automatiskt lämnar omdöme direkt vid beställning.
3. Lägg upp annonser med attraktiva varor till kanonpriser och lista dem med PayPal och/eller Klarna som betalningsalternativ. Skriv sedan i annonstexten att inget annat än banköverföring accepteras. Bilder osv. ordnar Google helt gratis. Alla annonser skall ligga med fast pris som enda alternativ. Inga auktioner, dessa tar för lång tid.
4. Skapa ett automatiskt vinnarmail där betalinfo finns (dvs. ditt kontonummer). Detta medför att dina business rullar 24/7 utan manuell inblandning.
5. Vänta. Spärras kontot så är det bara att börja om. Det kommer att ske, men Tradera är mer än lovligt sega. Högst troligt hinner du utan problem få in ett par friska laxar på kontot innan det tar stopp.
6. Gör om ovanstående procedur tills farbror blå knackar på dörren. Efter lite ajabaja från samhället kan du lägga till en målvakt eller två som från egna konton tankar ut pengarna via bankomater mot ett par % provis. Därefter är det bara att börja om.

Önskar dig som är sugen ett stort olycka till! Detta är ett mögel av klass och jag lider med alla som drabbas. Hoppas att någon med detta höjer garden och är mer än lovligt försiktig vid handel via internet. Använd säkra betalsätt och var kritisk!!!
 

joca

Diamant
På den förra länken så står det att den är avslutad och det finns en köpare för 3800 eller missförstår jag?
"
 • Pris 3 800 kr simongergi
"
 
Topp