Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad 47mm Hommagebeater

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Knät, 24 november 2015.

 1. Knät
  Trådstartare

  Knät Stormtrooper

  Inlägg:
  420
  Från:
  Det mörka småland
  Används för sällan, kommer att saknas men har annat på ingång.
  Texten delvis stulen ifrån när jag köpte den.

  Klockan är byggd av en kanadensare som en hyllning till Panerais klassiska 6152 från femtiotalet. Boetten är det klassiska "fiddy"-caset på 47mm i polerat och borstat stål, med ordentligt välvt safirglas och glasbaksida.

  Verket är ett "no-frills"-6497 utan dekoration (för att understryka den militära känslan) som fungerar alldeles utmärkt med mjukt uppdrag, god tidshållning och lång gångreserv.

  Tavlan är specialgjord i mörkt chokladbrun färg (som är läskigt vacker när solljuset spektras genom det välvda safirglaset), och guldvisarna i vintageform är varsamt slipade för att ge en äldre känsla. Såväl tavla som visare har superluminova och lyser starkt.

  Klockan kommer med två handsydda 26/26-band, ett i chokladbrun nubuck och ett i honungsbrunt patinerat skinn, och ett borstat "Pre-V"-spänne.

  Klockan har en hel del swirls och spår efter användning, men en lätt polering så kommer den gnistra som ny igen. Jag tycker dock att den gott och väl kan få fortsätta slitas in och användas som en rejäl beater.

  2500:- Skickat och klart. Prutning är praxis DSC_0089.JPG DSC_0090.JPG DSC_0091.JPG DSC_0088.JPG DSC_0094.JPG
   
  Gummo och Jeser90 gillar detta.
Payson