Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Aetos, super compressor, EPSA, 60-tal.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Calle med C, 19 september 2015.

 1. Calle med C
  Trådstartare

  Calle med C Y-Wing pilot

  Inlägg:
  915
  Från:
  Eken
  Hej!

  Efter att klockintresset vaknat till liv igen har missbrukat återigen trappats upp och jag känner att det är dags att börja kränga av några ur då jag inhandlat snart fem stycken nya, samt massa tillbehör, på mindre än ett halvår.

  Hur som haver, jag har en super compressor (EPSA) från Aetos till salu. Årtalet är 1968.
  Jag har ägt klockan i drygt 4 år och den tidigare säljaren påstod att den var servad. Den har bra gångreserv (45+ timmar) och tidhållning.
  Diametermåttet, utan kronor, är 36 mm. Lug-to-lug ligger på 44,5 mm. 19 mm mellan bandhornen. Klockan är gjord i rostfritt stål och det syns att den är använda. Med det inte sagt att den är ett vrak. Rätt härlig patina med lite missfärgade index. Sekundvisare har en del kromsläpp, men det är inget som direkt syns eller stör. Alla delar är original och klockan är automatisk.
  Jag har dessvärre upptäckt att den inre vridringen har börjat spöka lite. Vrider man åt höger tar det stoppa mellan 5 och 6 och vrider man åt vänster tar det stopp vid 7-8. Förhoppningsvis är inte den lilla "star gear:en" som styr vridringen trasig, utan en urmakare kan åtgärda det.

  Kika noga på bilderna och bilda er egen uppfattning. Jag är väl medveten om att kvaliteten är sådär, men så blir det tyvärr när den enda kameran man äger är den som sitter på mobilen. Är det något ni undrar över eller vi se bilder är det bara att säga till!

  Priset jag hade tänkt mig är 3500:- och då är rekad frakt inkluderad. Är man trevlig kommer man långt om pris och dylikt ska diskuteras.

  Retur: Ingen, om inget annat kommer överens säljare och köpare emellan.

  /Calle.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Tack så mycket, köpare och tack till KS för annonsplatesen!
   
  Senast ändrad: 20 september 2015
  Janne2000, Dykarsjuk, Olleepersson och 5 andra gillar detta.
Sjöö Sandström