Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Certina DS Powermatic 80 125th limited edition- 4000kr!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Ebbot, 30 november 2014.

 1. Ebbot
  Trådstartare

  Ebbot Stormtrooper

  Inlägg:
  325
  Från:
  Göteborg
  Hej!

  Har en certina DS powermatic 125th Limited edition till salu. Inköpt ny av mig i april i år. Väldigt fint, dressat armbandsur med rosé visare och index. Jag har inte använt klockan speciellt mycket pga av köp av annat dressat ur så skicket är nära bra. Finns två små märken kl 9 och kl12 på boett, se bild länk.

  Min är nr 4886/5000

  80h gångreserv så du slipper ställa om varannan dag ;)

  "CERTINA DS har tillverkats i en begränsad upplaga på endast 5 000 klockor och kombinerar elegans och precision genom att använda ett Powermatic 80-urverk i en snygg boett på 40 mm 316L i rostfritt stål med borstade placeringsspännen och polerad bezelring. Tack vare en transparent bakboett kan klockälskare se in i urverket, vars svarta rotor är dekorerad med CERTINAs sköldpaddslogo samt inskriptionen "125th Anniversary". Ett runt safirglas med antireflekterande hölje täcker en svart konkav urtavla dekorerad med samma särskilda jubileumstext och – som en blinkning åt traditionen – den gamla Certinalogon med "dubbla C", som även finns präglad på kronans ände. De läckra kontrasterande visarna i PVD och rosa guld har behandlats med Superluminova för bästa läsbarhet under alla tänkbara ljusförhållanden. DS är självklart utrustad med CERTINA DS Concept, med vattentålighet upp till 10 bars tryck (100 m), och fästs med ett brunt läderband och ett dubbelt fjärilsspänne med tryckknapp"

  Fullset såklart.

  Skickas enligt överenskommelse eller f2f i Götet.
  Retur inom 24h om klockan ej motsvarar beskrivning (inte pga att "vi klickade inte").

  Pris säljes; 4000kr

  Fram.jpg komp_00001 (3).jpg komp_00002 (3).jpg komp_00003 (3).jpg komp_00004 (3).jpg image.jpg

  http://i.imgur.com/oDBLc2K.jpg
   
  MariaE, friskpinne, Randel och 1 annan gillar detta.
Payson