• Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
 • Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

  Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
  Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

  Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

  Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

  /Hook & Leben

Avslutad Citizen Aqualand "Enzo", nyservad!

theargonaut

Patek
Pledge Member
Byter gärna till mig ett schysst nyckelband, och/eller 9315 länk, och/eller 20 mm ljust camonato (svart-grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

Har även ett riktigt schysst insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


Nu har Du chans att knipa en riktig (dvs. i titan) Enzo i bra skick!
Detta är en eftertraktad C029 från -89. Skicket är överlag bra, med lite spår av användning här och där, men inget som direkt stör på denna stenhårda ikoniska beater IMHO. Urverket är dock precis helservat och fick även nya packningar och trycktest! Inga större genomnötningar, och tavla och visare i mycket bra skick. Det värsta skulle jag säga är lite märken på glaset, samt lite små märken på kronan, och några battlescars på insertet. Kommer på passande AM gummi i använt men fullt fungerande skick.

Önskar 7k + valfri frakt.Bilder (lånade från nätet) från Luc Bessons 80-talsklassiker "Le Grand Bleu", där Jean Reno spelar Enzo som är Jacques Mayols fridykningsrival och senare vän...
Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
 
Topp