Laddar...
Nymansur
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad CWC RN 1983 Reissue - Prisbumpelibump 2

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Måns-Ivar, 10 september 2020.

 1. Måns-Ivar
  Trådstartare

  Måns-Ivar Titan

  Inlägg:
  67
  Från:
  Göteborg
  Pris:
  7500
  Returpolicy:
  Ingen retur då klockan är under garanti.
  Bästa klockkamrater,

  Köpte den här styggingen här på forumet för ett par veckor sedan men den får ingen handledstid så låter henne gå vidare till någon som kan ge henne den kärlek hon förtjänar.

  Klockan är uttagen 2020-08-05 av föregående ägare som knappt använt den. Har personligen använt klockan 2 ggr och således är den en hårsmån från nyskick (den hårsmånen är en ytte-pytte-mini hairline på vridringen mellan 12 & 1 (annars lyckades jag inte hitta några spår av användning)). Du får till och med äran att plasta av baklocket.

  Kommer på knappt använt originalnato med box & papper, garantin sträcker sig tre år. Det är fråga om en limiterad utgåva med nypris 899£ + 20£ frakt. Vad jag kan se finns bara 3 ex kvar på CWC:s hemsida i dagsläget. Begär (8.150) (7.750) 7.500 SEK för klockan inkl. frakt. Pengarna går till möbler & flyttstäd så är tyvärr inte intresserad av några byten… Med reservation för att jag ändrar mig och behåller den.

  Hör gärna av dig om du har frågor eller vill se bilder. Vill här även passa på att be om ursäkt för den bedrövliga bildkvalitén, klockan gör sig bättre i verkligheten (eller på google) än på mina fruktansvärda bilder : )

  Tack KS för annonsplats & ett toppenforum!

  // Måns
  IMG_4940. IMG_4944. IMG_4945. IMG_4950.
   
  Senast ändrad: 28 september 2020 kl 09:39
  Angeli, -JL-, Nashman och 9 andra gillar detta.