Vad dricker ni?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
A mystery hidden inside a riddle...
Det där såg riktigt najs ut den ger vi 5 sådana här:Vad dricker ni?
Det där såg riktigt najs ut den ger vi 5 sådana här:
![]()
/Henrik
Ja tack! Skicka dom med posten![]()
Har grundat med tequila i tv-soffan men funderar på om det är rätt kväll att knäcka upp en Bowmore. (Det är trots allt sommar nu!)
Nähedu så funkar det änte.......
/Henrik
Attans!
Kvällens tvåa!
Ja, David kör igång! Slå halsen av den och bjud in grannarna på en bläcka![]()
Jo, varför inte, kyla + lite vatten. Dock missvisande bild. Brukar alltid plocka ur minst halva. Tycker jag blir perfa...jnordb, vad fan, is i Ardbeg?
Har varit nyfiken på att testa en japan ett tag, är det något speciellt som skiljer dem mot de skotska?
Japanska tillverkningsmetoder har jag faktiskt inte satt mig in i så mycket. Just denna flaska kommer från förrådet hos en fd innehavare av en japansk restaurang. De stängde för många år sedan och all sprit hamnade i förrådet.
Min kusin gifter sig många år senare med dottern i familjen och då dyker en kartong med whisky upp som sedermera hamnar i sverige
Finns sånt som tyder på att den kan vara från 70-talet men googlingar har inte gett resultat.
Whisky över 50% gärna 55%+ går bra att spä ut med is eller en tesked vatten utan förstöra upplevelsen. Blir bara lite lättare att dricka och framhäver på ett annat vis.jnordb, vad fan, is i Ardbeg?
Whisky över 50% gärna 55%+ går bra att spä ut med is eller en tesked vatten utan förstöra upplevelsen. Blir bara lite lättare att dricka och framhäver på ett annat vis.
Men du kanske skrev det som ett skämt? För jag skulle heller aldrig ha is i![]()