Laddar...
Nymansur
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Tillbakadragen Fullset Panerai pam 510 från maj 2019

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Alex Taól, 3 september 2019.

Taggar:
 1. Alex Taól
  Trådstartare

  Alex Taól Titan

  Inlägg:
  84
  Pris:
  50000
  Returpolicy:
  Naturligtvis om ej äkta. Annars inte då klockan är under garanti.
  Hej på er!

  Sonderar köp- eller bytesintresse för en Panerai 510 i nyskick. Klockan är uttagen av svensk AD under slutet av maj 2019 och kommer fullset. OEM gummi och svart kalv följer med. Klockan är buren med gummit och OEM kalv endast testad.

  Klockan är alltså i nyskick och buren i rotation med andra klockor. Minimala hairlines hittas säkert ju nogare man inspekterar då det nästan är oundvikligt på denna modell/typ. Klockan är ej inlämnad under garantin och fungerar som det ska. Har inte uppmätt tidshållningen men har heller inte upplevt någon avvikelse. Power reserven på 8 dagar är grymt skön.

  Tar gärna emot förslag på byten då man nästan alltid är nyfiken! Tar gärna pengar emellan men kan också gå upp lite om rätt objekt tittar fram!
  Några idéer (just nu får tilläggas) är DJ 41 med smooth bezel och oyster länk, Oyster perpetual 39 black, Air King 116900, 16570. Gärna JLC, och gärna reverso classic large. Portofino 8 days verkar spännande eller Pilot Chrono. Kanske Tudor LTH eller svart Pelagos. Annan Panerai Luminor kan funka, några ex. 312, 351, 514. Try me, värsta som kan hända är ett nej tack:)

  Priset/bytesvärdet sätter jag till 50 TSEK. Eventuellt betalning sker via Swish och affären/byte görs upp F2F över en kaffe eller liknande. Affär/byte görs upp i Helsingborg/Lund/Malmö med omnejd. Skickas ogärna. Är relativt ofta i Gbg/Sthlm så det funkar också :)

  Jag förbehåller mig rätten att sälja/byta med vem jag vill och att när som helst dra tillbaka annonsen, dock inte under bekräftad försäljning/byte.

  Inte gjort särskilt mycket affärer på forumet men referenser återfinns här: klocksnack.se/threads/alex-taól.87424/

  Allt gott och tack för ett super forum!:happyhappy:

  1.
  . 2. 3. 4.
   
  Senast ändrad: 9 september 2019
  larkad, Benjamin1910, klevis och 3 andra gillar detta.