Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Gavox Squadron GA350

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Smulan, 5 maj 2015.

 1. Smulan
  Trådstartare

  Smulan X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.978
  Från:
  Stadsholmen
  SÅLD. Säljer en GA 550 ltd full set i bra skick, några månader gammal. Gavoxen är framtagen av Mikael Happe på spec av och för det belgiska flygvapnet. Förutom leveransen till piloterna gjordes 500 limiterade och numrerade ex för allmänheten.
  Klockan kännetecknas av en mycket genomtänkt design och användarvänliga funktioner. Indexen i bezeln har markering för alla 60 minuter. Verket är "Swiss made" Rondha i stötsäkert utförande.
  Kronografen mäter upp till 12 timmar och ner till enskild sekund. Vidare har klockan ett alarm med bra ljudnivå. Dessutom är hantering av alarmfunktionen med bara en knapptryckning för av och på förträfflig. Boettlocket har en ingraverad skala för översättning mellan Celsius och Fahrenheit. Boetten håller ca 42 mm.
  Bezelindexeringen fungerar också riktigt bra som en "poor mans gmt" med t2=X x 2/10 där tex 55=11 och 15=3. I övrigt är klockan rejtad 100m. Kommer på oanvänd länk och Bondnato. Pris 2600 sek inkl frakt. Retur 3 dagar. /Mvh

  a0.jpg
  ga350.jpg
  gvback.jpg
   
Sjöö Sandström