Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Grym vintagedressare IWC cal 88 "Calatravastyle"

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 24 februari 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.884
  Från:
  Sthlm
  Kommer förmodligen ångra att jag släpper denna, men nu kör vi :)

  Byter gärna till mig ett schysst nyckelband, och/eller klockförvaring i form av winder (gärna för 2 eller flera) med separata platser för ytterligare ur, eller klocklåda och winder separat, och/eller 9315 länk, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även lite annat till salu här... https://klocksnack.se/threads/3x-vin...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Finnes en riktigt fin vintage IWC "Calatravstyle", med kaliber 88, och mysig patina, från ca 1958. 18 mm lugs, ca 33,5 mm i diameter, men bärs något större pga de långa bandhornen och den relativt stora tavlan. En klassisk och elegant dressare med Den perfekta formen, från en anrik tillverkare. I bra bruksskick, men självklart finns spår av användning, dock inget som stör IMHO. Allt fungerar som det ska, med god gångreserv, och håller tiden inom ca +-5s/dygn. Känns bra i uppdraget, men ingen servicehistorik eller andra tillbehör. Kommer på det svarta oanvända passande bandet.

  Önskar 6k + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 2 juni 2016
  Seikosthlm, Erik1, eriksson850 och 4 andra gillar detta.
Sjöö Sandström