• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Hur kokar du ägg ?

Hur timar du matlagningen?

  • Via min dykare och bezel

    Röster: 46 46.5%
  • Via chronon

    Röster: 28 28.3%
  • Manuell räkning på minutvisaren

    Röster: 25 25.3%

  • Totala väljare
    99
Använder den klockan som finns närmast (ofta väggklockan i köket).
Vridring på dykare mm är ju för de som är matematiskt funktionsnedsatta! ;)
 
Koka ägg via dykarring funkar mycket bra
2FBF2552-62BE-41B6-9862-D7090B73E7DE.jpeg


Koka ägg via kronograf går perfekt
4634BB14-CDBD-4C46-9406-D107A928C306.jpeg


Med lite enkel matematik går det även finfint med GMT vridning :)
EEEB6345-966D-472B-9814-34040B646B8D.jpeg


Jag gillar att koka ägg med klockan som timer, OK!
 
Hade timer på Skydivern förut. Det är faktiskt funktionen jag saknar mest med den klockan..
Överväger att skaffa en sån igen enbart för det syftet. Eller likvärdig med digital modul.
 
Inte så ofta jag kokar ägg, men till matlagning etc använder jag oftast den vanliga minutvisaren, om jag inte skulle råka ha min SKX på mig, då blir det bezeln.
 
Instämmer med @Cryssarn , äggklocka ska det vara. En klocka för varje tillfälle brukar vi ju säga;). Men för att svara på din enkät så är det vanligast med vridringsmetoden hos mig då jag ofta lämnar köket och är för långt ifrån för att höra mässingspjäsen larma.
8D3868DD-F94F-4DE2-AC18-0366FC904996.jpeg
 
Tillbaka
Topp