• Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
 • Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

  Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
  Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

  Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

  Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

  /Hook & Leben

Avslutad Omega Planet Ocean 45,5mm. Ref. 220050000 (Cal. 2500)

Foxbolt

Cartier
Friends Of KS
Uttagen ny av mig från svensk AD 2007-06-08. Komplett set inkl. Cert., Pictogram, Garantikort, Instruktionsbok, Tags (bägge), samtliga länkbitar samt 2 original Omega gummiband (uttagna samtidigt med klockan). Allt i den röda originalboxen med ytterbox.

Spår av användning finns främst i form av hairlines på länkar och spännet. Inga dings. Två skador: En repa i insert (se bild. Finns vid 30 på insert) samt att glasets AR har några små repor som varit svåra att få med på bild. Klockan är oservad men gång- samt trycktestades med utmärkta resultat av svensk AD 6/4 (se bild). Gångreserv kontrollerats och hålls inom spec. (48 timmar). Datum slår om 00:05.

Jag har verkligen älskat denna klocka som var min dagliga följeslagare under många år. Sällan något suttit så perfekt på handleden som denna trots storleken. Nu sitter den bara bortglömd i windern och jag har trots lång tvekan insett det orimliga att faktiskt ha klockor som inte används. Därför måste den gå……. :(

Fun Fact:
Tillsammans med det ena gummibandet, är det samma ref. som Daniel Craig bl.a bar i sin första Bondfilm Casino Royale. Karln envisades som bekant att utföra de mesta av stuntscenerna själv och denna fantastiska klocka plöjdes ned i Madagaskars röda sand och flög runt i byggkranar. I april 2007 auktionerades den ut (i befintligt skick men med fulla garantier från Omega) på Omegamania i Geneve och klubbades för över CHF 250.000.-

Så dyr är dock inte denna…..

SEK 20.000:- via swish/banköverföring. F2F Stockholm eller frakt (rek./värde) som jag bjuder på. Inga byten.

Retur endast om något i beskrivningen inte stämmer. Denna skall ske inom 24 timmar efter mottagandet. Returfrakten sker dock på köparens bekostnad och klockan med set skall naturligtvis vara komplett och i samma skick som när den sändes. Ingen retur F2F.

Tack KS för annonsplats

IMG_3934.JPG
IMG_3936.JPG
IMG_3938.JPG
IMG_3948.JPG
IMG_3955.JPG
IMG_3956.jpg
IMG_3959.JPG
IMG_3965.jpg
IMG_3966.JPG
IMG_3968.JPG
IMG_3971.jpg
 
Topp