Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Tank 1930-tal med breguet-index - dålig gång (renoveringsobjekt)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Aurum, 5 september 2015.

 1. Aurum
  Trådstartare

  Aurum Jag är så arg, så väldigt arg!

  Inlägg:
  15.106
  Säljer en mycket charmig Omegatank då jag tyvärr aldrig får tid att bruka den... Tavlan är original med matt silverfärg i botten med upphöjda blanka breguetindex. Som kan ses på bilderna finns det även en blå skala utanför indexen, 13-24, som är lite bortsliten på vissa ställen. Alla visarna är i finfint skick och blånerade. Boetten mäter 22 x 38 mm och har en trevlig handgravyr på baksidan. Det ser ut som att den övre bandbygeln som bandet sitter på är utbytt, stabil och lite charmigt om man är lagd åt det hållet. Spiralen på balansen är skadad/böjd så uret går inte som det skall. Fortar sig rejält. Bandet som sitter på är ett nytt svart band i krokodilskinn, använts kanske en hel dag så i nyskick.

  Pris 2000kr (förr 3500kr) eller bästa bud. Kan även ta något kul i inbyte så länge det är gammalt och kul, prislapp inte lika viktigt. Tre dagars returrätt om objektet ej är som beskrivet. Returen godkänns endast om objektet är i samma skick som när det skickades från mig. Uret finns Göteborg eller i småländska skogarna.
  image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
   
  Senast ändrad: 13 september 2015
  Fadershan, Zandibar, Maro och 41 andra gillar detta.
Payson