• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

OT: Middagstips för den bakfulle

Vad innebär bronssvarvad pasta?


När man formar pastan, pressar man den genom olika former. Pasta av lägre kvalité tex. Barilla har sina formar i rostfritt, detta ger en nästan helt slät yta. Brons pasat pressas genom brons formar, detta ger en yta med mer struktur, som binder mer sås. Mkt godare.
Jag tycker också att bronspastan ör mkt fastare, osäker på om det beror på högre protein (bättre mjöl råvara) eller en effekt av brons processen.
Anyway, bronspasta smakar mkt bättre! Leta efter bronzatto, bronzette, eller vad det nu står på Italienska.
 
Tillbaka
Topp