Har ju varit en jävligt mörk och tung höst..Eller hur?!?
Ikväll blir det till att ljusa upp tillvaron med burgare,bärs och virre!! Vad tycker vi om burgare här? Är det snofsiga lyxburgare med tryffel och karamelliserad lök eller en riktig grisburgare med köpedressing och syntetost?...
Jag gillar båda! Men ikväll blir det riktiga grisvarianter!! Eventuellt blir det ngn tomatskiva,i alla fall på frugans men jag vete faan...
Tillbehören kanske det är halvtaskig kvalitet på just idag men aldrig någonsin på köttet!! Där sparar man inte in!! Basta!
Ha en härlig fredag och ta hand om er och andra!! Keep the distance!!
BTW... Min bästa burgare någonsin åt jag på ”Garage” i Höganäs för några somrar sedan.
Bröd,kött, ost och lite lök... SAAAATAN vad god den var!!! Har ätit där senare också men som brukligt så har inte samma halleluja moment infallit sig..:-(
Ikväll blir det till att ljusa upp tillvaron med burgare,bärs och virre!! Vad tycker vi om burgare här? Är det snofsiga lyxburgare med tryffel och karamelliserad lök eller en riktig grisburgare med köpedressing och syntetost?...
Jag gillar båda! Men ikväll blir det riktiga grisvarianter!! Eventuellt blir det ngn tomatskiva,i alla fall på frugans men jag vete faan...
Tillbehören kanske det är halvtaskig kvalitet på just idag men aldrig någonsin på köttet!! Där sparar man inte in!! Basta!
Ha en härlig fredag och ta hand om er och andra!! Keep the distance!!
BTW... Min bästa burgare någonsin åt jag på ”Garage” i Höganäs för några somrar sedan.
Bröd,kött, ost och lite lök... SAAAATAN vad god den var!!! Har ätit där senare också men som brukligt så har inte samma halleluja moment infallit sig..:-(