Laddar...
Nymansur
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Explorer 214270 MK2 *2016* *SÅLD*

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Abrakadabra, 26 mars 2019.

 1. Abrakadabra
  Trådstartare

  Abrakadabra Tantal

  Inlägg:
  258
  Pris:
  46500
  Returpolicy:
  Nej då klockan är under garanti och pengarna ska in i ett annat projekt.

  Däremot så går allting att diskutera så det är jag också öppen för.
  *Klockan befinner sig i området kring Göteborg*

  Till salu finns en Rolex Explorer 214270 MK2 i använt skick, denna klocka har fått följa med på alla möjliga äventyr och är alltså ingenting för dig som söker en helt ny klocka.

  Klockan är utplockad hos AD i Frankrike den 28e december 2016 av någon fransk person och därför står dennes namn på certifikatet men eftersom att man inte behöver prata med klockan så har inte jag haft ont av det.

  Klockan kommer med andra ord full-set vad jag vet, allting som följer med syns på bilderna, just nu är länken anpassad efter en 16,5/17 cm handled. Länkbitarna som följer med är två hela och en halv.

  Vill man återställa den till sin forna glans så går det säkert att göra det hos någon som är kunnig inom ämnet men jag anser att en klocka ska användas och därför är också skicket därefter.

  I de bifogade bilderna har jag försökt att ta bilder som återspeglar skicket men helborstade rolex är svårfotade i just den aspekten och i dagsljus så får man nästan leta efter battlescars men om man vet hur man ska titta så ser man dom.

  Klockan har varit i min ägo i lite drygt ett år och vad funktionen gäller har jag inget att klaga, allra helst hade jag velat behålla den men då det finns andra saker i livet än klockor så får denna gå. :)  Funderar du över den tekniska informationen så finns allt du behöver veta att läsa här: https://m.rolex.com/watches/explorer/m214270-0003.html

  Och vill du bara läsa lite allmänt om själva modellen Explorer 1 så finns det att göra här: https://monochrome-watches.com/role...revious-214270-review-history-rolex-explorer/

  Vill man pruta är det fritt fram att göra det både uppåt och neråt.

  Tar mig rätten att välja köpare och vid f2f är flera tidigare referenser ett krav. på distans så får vi se vad vi kan komma fram till, om frakt ingår får vi diskutera.

  Kommer att föredra en f2f affär just för att skicket är använt och köper du på distans så kommer inte en retur godtas om det inte finns en mycket god anledning, att klockan är i använt skick är inte en sådan.
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 26 mars 2019
  Henrikhallqvist, Stefan S, Pete11 och 8 andra gillar detta.