Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Sea Dweller 16600 B&P

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ottwon, 31 december 2015.

 1. ottwon
  Trådstartare

  ottwon Rudi

  Inlägg:
  213
  Kollar intresset för min 16600, funderar på att sälja av den till förmån för en GS.

  Klockan i fråga är uttagen 2007 i Schweiz, köpt av mig från Uhrtreff i Tyskland i somras. Kvitto på mitt köp från Uhrtreff kommer med. Uhtreff lämnade 12 månaders garanti på klockan i samband med mitt köp, juli 2015, och garantibeviset kommer med. Därtill kommer hangtag, inner- och ytterbox, cert, bandbytarverktyg, Buehlmann table, instruktionsbok och putsduk.

  Klockan är i bra skick, skarp och tjock boett med originalfasningar. Några bruksspår finns på länk och spänne - men endast deskdivemärken och inga djupa repor, samt något enstaka märke på boettans polerade kanter. Finns en ytlig repa på ena bandhornets kant, har försökt fånga det bild, syns bäst på den sista bilden nedan. Skulle själv gradera skicket på klockan till åtminstone 8,5/10.

  Klockan håller tiden bra med gångreserv enligt spec, fin i uppdraget och inget som indikerar servicebehov. Den är provtryckt av Uhrtreff i juli 2015 u.a.

  Vid frågor eller önskan om fler bilder är det såklart bara att PM:a. Har gjort en del affärer på KS och TTT genom åren, men inte så många på senare tid. Har en Goodguy-tråd här på KS. Skickas med Posten värde mot förskottsbetalning.

  Priset sätter jag till 52 200 kr inkl. värdefrakt. Samtliga bilder nedan är tagna idag utom den första som är någon månad gammal.

  3.JPG IMG_1075.JPG IMG_1068.JPG IMG_1063.JPG IMG_1060.JPG IMG_1059.JPG IMG_1056.JPG IMG_1051.JPG IMG_1039.JPG IMG_1026.JPG
   
  Senast ändrad: 31 december 2015
  axell, finnirgens, joca och 6 andra gillar detta.
Payson