Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Submariner 16610

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Bulten, 20 september 2015.

 1. Bulten
  Trådstartare

  Bulten Ewok

  Inlägg:
  46
  Hallå där,

  16610 U-serie från -98 då tritium byttes mot luminova. Det är alltså en T>25-tavla med Luminova-index, visare och pärla. Det kallas tydligen ”tritinova” vad jag kan googla fram då andra modeller från -98 har detta med (Se tex http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=105622). Men om man vill tro att den är re-lumad får man det med, mig kvittar det.

  Jag har haft klockan i lite mer än ett år, fungerar utmärkt och säljer den endast för att jag har köpt en annan klocka och har inge behov av 2 stycken då jag inte samlar på klockor.

  Jag försökte mäta upp reserven i veckan och lät den ligga med tavlan uppåt och den gick nästan precis 47h. Sekunder +/- per dag vet jag inte men den har alltid gått rätt så länge jag har använt den. Klockan servades Sep 2013.

  Det som ingår är det ni kan se på bilderna.

  Säljer helst F2F i Stockholm och då blir det ingen retur, måste den skickas betalar köparen porto och då gäller retur enligt överenskommelse med köparen.

  Pris: 41 000 Kr


  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  joca, Wictor, aldraren och 2 andra gillar detta.
Payson