Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Submariner ref. 114060 (Fullset)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Bjoerlin76, 25 december 2015.

 1. Bjoerlin76
  Trådstartare

  Bjoerlin76 X-Wing Pilot

  Jag gör nu något som jag aldrig trodde skulle hända, någonsin. Tanken var att det skulle vara vi resten av våra liv. In kom en Tudor-Sub som var tänkt som komplement men istället har 114060n blivit liggandes. Tyvärr.

  Inköpt av mig hos Showcommerce (handlare i Italien) tidigt i april, certifikat stämplat mars 2015 från AD. Med Rolex nya garanti bör den vara under garanti fram till mars 2018.

  Har använt den nästan varje dag sedan jag köpte den, men trots detta är skicket mycket gott. Länkbitarna är i princip helt repfria - endast små hairlines går att finna om man letar noga under bra ljus. Boetten är lika fin. De polerade sidorna har fått små hairlines av användning och de borstade sidorna är helt repfria. På nedre högra bandhornet finns en liten, liten ding över kanten (se bild). Det finns några väldigt små märken efter bandbyten på baksidan av bandhornen - ibland sviker maskeringstejpen. Claspen är i ett väldigt gott skick den med, men den sitter på lite fler hairlines än länken. Inga större repor/märken. Vridringen centrerar perfekt vid 12 som sig bör och amplituden låg på ca 310 senast jag kollade för ett par månader sedan. Gångavvikelsen är ca +0,1 s/dag på min handled.

  Vad som ingår:
  Yttre ytterkartong (se bild så förstår ni), ytterkartong, box, kvitto från Showcommerce, all plast från när klockan var ny, certhållare, certifikat, garantimanual, Submarinermanual, tre extra länkbitar (full länk), hangtag med streckkod, röd hangtag. Fullset alltså.

  Önskar ni köpa till ett orange Everestgummi (konkurrent till RubberB) som är mycket bekvämt och stabilt så kostar det 1.500kr extra. Nypris från USA med frakt och tull ca 3000kr. Värt varenda krona! Det är i närmast nyskick. Har även två Everestband i skinn med curvade ändar, ett mörkbrunt med röd nyans och ett cognacfärgat med ungefär samma nypris. Det mörkbruna är endast testmonterat och testburet en gång och det ljusa har jag burit en dag. Dessa är således i närmast nyskick de med. Väljer ni att köpa till alla band får ni dem för 3500kr. Alla band kommer i sina förpackningar och med tillhörande bandstift.

  Pris endast klocka: 53.000kr.
  Med gummit: 54.500kr.
  Med alla band: 56.500kr.

  Finns i Stockholm (och Sigtuna norr om Sthlm). Jag föredrar F2F-affär. Betalning sker med Swish.
  Retur: Ingen. Behöver pengarna till annan klocka. Klockan är under garanti och fungerar helt perfekt! :)

  PM:a vid intresse!

  Jag förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen - jag är fortfarande lite velig.:nailbiting:

  Tack KS för annonsplatsen! Här kommer bilder...
  DSC_0035.JPG
  DSC_0037.JPG
  DSC_0038.JPG
  DSC_0039.JPG
  DSC_0040.JPG
  DSC_0041.JPG
  DSC_0042.JPG
  DSC_0043.JPG
  DSC_0044.JPG Ursäkta fingeravtrycket och dammet...
  DSC_0045.JPG
  DSC_0046.JPG
  DSC_0047.JPG
  114060 Gummi lume altansoffa 2.JPG
  114060 Everest beige runt ratt.JPG
  114060 Everest mörk WS i bil.JPG
   
  Wi, Jimpa, gurta_g och 13 andra gillar detta.
Payson