Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes/Bytes Seiko stargate

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Jockinho, 28 april 2013.

 1. Jockinho
  Trådstartare

  Jockinho AT-AT driver

  Inlägg:
  5.172
  Från:
  Motala
  Lite sugen på nytt, har redan en vit klocka i samlingen så sugen på något med annan tavelfärg. Så tänkte se om intresse finns för denna Stargate :)

  [​IMG]

  Stargate är en modell som numera är slutproducerad, trevlig klocka som bärs något större än skx-dykarna med sina ca 44mm utan krona. 22mm mellan luggarna och cirka 13-14mm hög med 200m WR.

  I fint skick, mest noterbara är några mindre märken på bezeln men inget jätteallvarligt och inte något som man tänker på/ser mycket av på handleden. Det något kupade glaset är fritt är från repor. Länk i bra skick men bär lite spår av användning, ganska mycket på spännet men det syns ju inte när klockan sitter på. I sig är länken riktigt gedigen för att vara original seikolänk. Även lugholes så bandbyte är hur enkelt som helst! Skickar även med ett notchat bonettogummi med viklås (passar till ändlänkarna), är kortat för ca 16.5cm handled så kanske inte passar alla men iaf en hint om ifall man gillar den stilen. Håller tiden bra såklart och lumen är som vanligt med Seiko grym! :)

  [​IMG]

  [​IMG]

  På gummit:
  [​IMG]

  Pris: 1200kr med rekommenderad frakt. Men 200kr av dessa vill jag sätts in på KS barncancerfond och en tusing till mig. Så skynda fynda och gör något gott på samma gång :)

  Öppen för bytesförslag. Kanske en pilot, kronograf, dress lr annan dykare. Bara fråga på och runt 2-2.5k upp går bra från min sida.

  PM:a vid intresse eller ev. frågor
  //Jocke
   
 2. Jockinho
  Trådstartare

  Jockinho AT-AT driver

  Inlägg:
  5.172
  Från:
  Motala
  En kvällsbump :)
   
 3. Denke

  Denke Admin Admin

  Inlägg:
  7.794
  Från:
  Stockholm
  Äh, va fan. Tar den! Du har PM. :p
   
  Maro och jakob.dala gillar detta.
Payson