Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Semivintage automatisk Vostok/Boctok dykare mot klockrulle etc.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 30 juli 2014.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.893
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig, 20 mm ljust camonato (grå-vitt), och/eller 18 mm ljusare brunt läder i bruksskick, och/eller Timefactors 20 mm retrorubber, och/eller klockförvaring (klockrulle alt. winder, för flera ur.) pengar upp el. ner beroende på byte.

  Finnes; Supertuff/-snygg ryskt dykarur (200 m) från 80-talet. Tidig version med den integrerade härligt rassliga länken, i bra längd. Högt kupat plexi, härligt blå krakelerad tavla som snyggt skiftar nyans i olika ljus (Försökt fånga detta på bilderna.). Även insertet har en tuff krakelering :) Automatisk som håller tiden inom ca +-15 s./dygn. (Går förmodligen att rucka för den som orkar.) En hel del bruksspår och patina lite här och där, men inget som stör IMHO. Ett "störrre" skrapmärke precis under "B" i Boctok, och visarna som är korrekta, har förmodligen bytts ut någon gång, därav den något ljusare nyansen på lumen, men inget som jag stört mig på. Se bilder... Ca 40 mm exkl. den karaktäristiska skruvade kronan. Inga tillbehör eller servicehistorik!

  Kanske mest "pang för pengen" ever, framförallt för alla som är ute efter något vintage! Minst lika charmig och funktionsduglig som vintage Seikodykarna, IMHO, men till en fjärdedel av priset!

  Önskar 650 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockan finns i Stockholm. Priset kan naturligtvis diskuteras något, om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
Payson