Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Sinn 556i, helt ny och oanvänd

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Loshin, 7 september 2015.

 1. Loshin
  Trådstartare

  Loshin Y-Wing pilot

  Inlägg:
  646
  Från:
  Göteborg
  Köpte denna igår. Trevlig klocka men efter att ha testat nya Oris divers 65 så har jag fått den på hjärnan. Därför får Sinnen gå på en gång.
  Den är i exakt samma skick som jag fick den. Helt ny och oanvänd. Med tillåtelse från föregående ägare saxar jag in info från hans annons nedan:

  Nu har jag gjort det igen … köpt en ”dressaktig” klocka med svart urtavla. Jag har nu en gång för alla insett att jag bara gillar svarta urtavlor på ”dykaraktiga” klockor.

  Jag tittade på massor med bilder och läste allt jag kunde komma över på det internationella världsvida datornätverket om denna och tänkte att: nu djävlar!!! Men direkt när jag fick hem den från Eriksons Urhandel kände jag att hon och jag inte klickade.

  Till salu är således en helt ny och oanvänd Sinn 556i. Den är m.a.o i exakt samma skicka som när Eriksons Urhandel skickade den.

  Specifikationer från Sinns hemsida: http://www.sinn.de/en/Modell/556_I.htm

  Nu till en lite "pinsam" sak. Jag kortade länken med en länkbit med den medföljande skruvmejseln. Jag var så försiktig som man bara kan vara, VERKLIGEN, men döm om min förvåning när jag märkte att det hade gått en flisa från spetsen på skruvmejseln. Så den är faktiskt inte riktigt användbar. Skruven från den bortmonterade länkbiten är helt intakt. Så är även de skruvar som sitter i länken nu.

  Nypris: 9990 sek.
  Säljer/byter den för 7200 kr inkl frakt,
  När det gäller byten: först och främst intresserad av ett byte mot en Oris 65 med pengar från mitt håll. Skulle dock kunna tänka mig ett byte mot någon annan dyrare klocka + pengar från mig, kom med förslag. Saknar min datejust, en 1601, 1603 eller 16013 skulle funka fint. Gärna "head only".

  Ser gärna en affär F2F, men kan även skicka den rek. Klockan finns i Göteborg. Ingen retur, klockan är oanvänd.
  Referenser: https://klocksnack.se/threads/loshin.26772/


  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Swordthain och Blackmore gillar detta.
Payson