• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Sjöö Sandström på Stockholm Open i Tennis - OFFICIAL TIMEKEEPER

Klocksnackare,

Det är med stolthet vi på Sjöö Sandström går in som Official Timekeeper under IF Stockholm Open den 17-25 oktober där det kommer spelas tennis i världsklass! Vi står värd för all tidtagning och kommer vara synliga i hela området under evenemanget, bland annat med en egen pop-up butik i sponsorbyn och i VIP området. Vi på Sjöö Sandström ser det som en ära att vara en självklar tidtagare när det sker världsklassiga sportevent i Sverige.

I en värld av sport har idrottare och tidtagare en hel del gemensamt. Därför är det ett extra stolt Sjöö Sandström som tar rollen som Official Timekeeper på IF Stockholm Open 2015 den 17-25 oktober. Varje år är denna veckan en höjdpunkt för de som älskar tennis och för svenskt näringsliv.

Vi välkomnar Er att njuta av denna fantastiska vecka av tennis med oss på Sjöö Sandström och några av de främsta tennisspelarna i världen!

IMG_4360.JPG

:)
 

NiklasArvid

Mon Mothma
2-Faktor
coolt! :)

...men hur funkar det i praktiken? "står värd för"?
När Minerva var tidtagare på vinter-OS i Garmish 1936, eller Omega i LA 1932 så gissar jag att funktionärerna stog med varsitt fickur från sagda tillverkare i näven, eller på nån ramp?
Hur funkar det idag? Använder man samma tidtagningsutrustning som redan är monterad i hallarna? ALGE? eller drar ni dit lådvis med ORC-kronografer å delar ut???
 
Topp