Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Straight outta Chistopol: Vostok Amphibia 090SE

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av denjohan, 19 januari 2016.

 1. denjohan
  Trådstartare

  denjohan AT-ST driver

  Efter att ha valsat runt i posthanteringen sedan Sundsvall brann ramlade idag denna in i brevlådan. Jag hade beställt den som beater, men då den tagit rutten från Chistopol på flaket av en rysk traktor har jag hunnit skaffa en annan beater. Så därför får denna gå.

  Det är en splajs ny Vostok Amphibia, modell 090SE, en lite ovanligare variant. Mörkblå tavla, tonneaucase. 22 mm luggar. Det vanliga ryska tröskverket innanför huven, knappast haute horologie, men funkar fläckfritt. Helt oanvänd i orginalask. Sitter på ett mörkblått silikonband. Medföljer gör också ett orange zulu, ett noname mesh och ett noname oyster, alla helt nya och oanvända.

  1300:-, skickat och klart. Inga byten denna gång. Retur inom 24h utan några frågor, dock på köparens bekostnad. Kan också fås F2F i Stockholm, då bjuder jag på ett glas Stolichnaya på köpet.

  image.jpeg image.jpeg
   
  Senast ändrad: 19 januari 2016
  ozzyozzy, Tripeiro., MickeJ och 4 andra gillar detta.
Payson